Tärkeintä on, että + ja – ompeleet eivät saa koskettaa toisiaan missään kohtaa – tai siitä syntyy oikosulku. Voit helpottaa työskentelyä:
- tastaamalla ensin piirin toimivuus käyttäen hauenleukoja
- piirtämällä ommeltava virtapiiri valmiiksi kankaalle
- asettamalla ommeltavat komponentit paikoilleen liimaamalla

Yhdellä langalla yhdistetään yksi kytkentä = yhdellä langalla liitetään kaksi komponenttia. Jos samalla langalla katkaisematta ommellaan kaikki, virta kulkee komponentin (esim. ledin) ohi, eikä sen läpi ja näin ollen se ei syty. Uusi lanka aloitetaan aina uuden liitännän tekemiseen.
Mikäli lanka on vaikea ommella, sitä voi vahata esim. mehiläisvahalla. Tee hyvät solmut ja katkaise lanka heti solmun vierestä ja viimeistele liimalla tai kynsilakalla. Ompele langalla aina muutaman kerran kytkentärenkaan ympäri (esim. kolme kertaa tiukasti renkaan ympäri), jotta kosketuspinta-alaa on tarpeeksi langan ja renkaan suhteen. Langan voi laittaa myös ompelukoneeseen tai sen voi siksakilla ommella kiinni. Voit keksiä myös muita langan liittämiskeinoja.

Huomioi, aina että + ja – kytkennät ovat oikein. Löysällä olevat langat aiheuttavat kosketushäiriöitä, jotka ilmenevät epätasaisena toimivuutena valmiissa työssä, joten vältä niitä. Mikäli langat kulkevat lähekkäin tai päällekäin ne voidaan eristää toisistaan kankaalla tai muulla sähköä johtamattomalla materiaalilla.